Szeged Tourinform
https://szegedtourism.hu/hu/cukkini-etterem/

Cukkini Étterem


A Cukkini Étterem 2008. május 21-én nyitotta meg kapuit Szegeden, az Etelka sor 1. szám alatt található Tisza Center Üzletközpont első emeletén. Ami az ételeinket illeti, nem könnyű behatárolni Éttermünk fő irányát, ugyanis az étlapjainkat a világ minden tájáról származó kínálattal szoktuk színesíteni, legyen szó olaszos pastákról, magyaros pörköltekről, berber kuszkuszos ételekről, vagy a nagy kedvencünkről a Közel-keleti fogásokról, mint például a hummus.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a friss alapanyagok mellett. Nagyon büszkék vagyunk a beszállítóinkkal a kezdetek óta fennálló jó kapcsolatra és arra, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozhatunk.

Ha ebéd után elfogyasztanál egy kávét vagy capuccinót akkor is érdemes hozzánk betérni mert Szegeden egyedüliként forgalmazunk Caffe Vergnano kávét, de a méltán népszerű Dilmah teakülönlegességeket is megtalálod nálunk.

Ha kocsival jössz, jó ha tudod: a parkolásért nem kell fizetned. Mivel éttermünk az 1. emeleten van akár a kényelmes panorámás liftünket is használhatod mely garantálja természetesen az akadálymentes megközelítést is. Kövess minket Facebook 1 és Instagram 2 csatornáinkon a legfrissebb hírekért, információkért vagy csak azért, hogy tájékozódj aktuális ajánlatainkról.

Információk


Nyitvatartás:
H-P:  7.00 - 15.00
Sz-V: zárva


Cukkini Étterem
Cím: Szeged, Etelka sor 1. I. em.


Tel.: +36-30/682-7527


Facebook: https://www.facebook.com/cukkinietterem.hu/ 3


Links:
  1. https://www.facebook.com/cukkinietterem.hu/
  2. https://www.instagram.com/cukkinifood/
  3. https://www.facebook.com/cukkinietterem.hu/