REÖK Kézműves Cukrászda

Álmodtunk egy cukrászdát. Egy cukrászdát, ahol Szó Gellért kétszeres ország tortája győztes cukrász finomságai várnak. Szívvel – lélekkel készített, kézműves remekművek, a francia cukrászat hagyományai szerint, helyben sütve, tartósítószer és adalékanyag mentesen. Szeged és Magyarország legszebb, Magyar Ede tervezte szecessziós épületében, Európa top designere, a Key Award for Excellence díjas Varró Zoltán enteriőrjében. Készen állsz, hogy belépj a kapuin?
Gyermekkori álmunk volt ez a cukrászda. Éppen ezért semmit sem bíztunk a véletlenre: a cukrász – csapatunk vezetésére és felügyeletére az új hullámos francia cukrászat hazai úttörőjét, a kétszeres Ország Tortája győztes Szó Gellértet kértük fel. Gellért neve egyet jelent a minőséggel és a kifinomult ízekkel.
Magyarország (egyik) legszebb, Magyar Ede tervezte szecessziós épületéhez és a kompromisszum-mentes termékpalettához csakis álomszép beltér dukál. Az enteriőrmegálmodója nem más, mint Magyarország első számú designere, Varró Zoltán. A világhírű, a világ legszebb szállodái között számon tartott Aria Hotel, a prágai Gourmet Pauza, a Cascade Barlangfürdő és a Buda Gourmet megálmodója számos nemzetközi elismerés mellett a világ legnagyobb vendéglátóipari design elismerését, a Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design-t is magáénak tudhatja, utóbbit a New York-i Waldorf Astoria-ban vehette át 2016 év végén a szintén szegedi Science Hotel belső terveiért.
 
Nyitvatartás:

H-V: 8:00 – 20:00
6720 Szeged, Magyar Ede tér 2.

Elérhetőségek:

Telefon:+36 30 668 8059

Facebook: https://www.facebook.com/pg/reokcukraszda

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail