Riva Szeged ****

Szeged legújabb hotelje modern stílussal, megfizethető árakkal, környezettudatos épülettel, tiszta és igényes szobákkal várja a kedves Vendégeket a Belvárostól csupán 10 percre. Gyere el a napfény városába és jelentkezz be a RIVA Szeged****-be, ha egy felejthetetlen hétvégére vágysz pároddal vagy akár az egész családdal.

Az egy ajtónyitásnyira lévő kávézóban a reggelit 7 és 10 óra között lehet elfogyasztani. Tartalma: muffin, kávé, üdítő és választott reggeli menü.
Minden szobánk légkondicionálóval van felszerelve és található legalább egy okos televízió széleskörű csatornaválasztékkal és okos funkciókkal.
Privát mélygarázsunk csak korlátozott számban elérhető, így az igénybevételi szándékot előre kell jelezni munkatársaink részére. Ára 2.500 Ft/autó/éj. Az utcán lévő parkolás munkanapokon fizetős 8 és 18 óra között. Óradíja 245 Ft, a sárga zónában érvényes napijegy 1465 Ft. A körúton túl található a mindig ingyenes parkoló. Ezen kívül 2 perc sétatávolságon belül található a 4-es villamos, a 21-es és 77-es számú buszok megállói.

Teljesen felszerelt szobáink üzleti utak esetén is tökéletesek!

Kapcsolat:

Recepciónk 0-24 órában rendelkezésedre áll.
Recepció: +36-70/409-8084 ; +36-70/796-0749
E-mail: recepcio@rivaszeged.hu
Honlap: https://rivahotel.hu/
Cím: 6726 Szeged, Egyetem utca 4.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail