Szeged impozáns épületei: az Új zsinagóga

A Szeged impozáns épületeit bemutató sorozatunk folytatásaként ezúttal a szegedi Új zsinagóga leglátványosabb részeihez kalauzolunk el benneteket, továbbá bepillanthattok a közelmúltban lezajlott felújítás részleteibe is.

Filmajánlónk utazásról

A következő rövid ajánló egy olyan filmről szól, ami mindig utazásra, felfedezésre sarkall. 

Szegedi híres személyiségek sorozat - Juronics Tamás

Hétről-hétre szeretnénk bemutatni olyan, Szegedhez kötődő embereket, akik meghatározó szerepet játszanak vagy játszottak Szeged hírnevének öregbítésében. Tartsatok velünk ezen az érdekes utazáson!

Mi lesz veled turizmus?

A COVID-19 WHO által világjárvánnyá való kinyilvánítása, és a fertőzöttek számának rohamos növekedése következtében milliók életformája borult fel egyik-napról a másikra, és ez számos gazdasági  ágazatra nyomta rá a bélyegét. Jogosan tevődik fel a kérdés, hogy vajon így mi lesz a turizmussal?

Szegedi Legendák – Pipás Pista, az átokházi hóhér

Hétről-hétre szeretnénk bemutatni néhány ismert szegedi legendát, amelyekről talán már hallhattatok is. Kezdjük a kis sorozatunkat egy bűnügyi történettel, amelynek főszereplője Pipás Pista.

ZÁRVATARTÁS

Értesítjük Önöket, hogy a szegedi Tourinform iroda határozatlan ideig ZÁRVA tart. Az elmaradó előadások új időpontjára a meglévő jegyek ugyanúgy érvényesek lesznek!
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail