Ne dőlj hátra! – Élménytúrák Segway PT-n

Olyan élményt kínálunk, amelyben nem sok helyen lehet részed! Segway PT-n szervezett túráinkon a közlekedésről alkotott eddigi kép új értelmet nyer, a városnézés és a túrázás pedig felejthetetlen, izgalmas és különleges élménnyé válik. Száguldj velünk Szeged árvízvédelmi töltésén, vagy élvezd a modern technika és a történelmi belváros hangulatának találkozását!

Túráink aktív kikapcsolódást jelentenek a Segway PT használói, a túrázók számára, tehát komolyan gondoljuk, hogy „ne dőlj hátra”!

A Segway PT egy olyan különleges közlekedési eszköz, melynek haladását használója teljes egészében testének finom, könnyed mozdulataival irányítja. A Segway másodpercenként százszor érzékeli, hogy súlypontját használója előre, vagy hátra helyezi, és ennek megfelelően választja meg a haladás irányát és sebességét.
A túrákon Szeged legszebb és legérdekesebb helyeit fedezhetik fel a résztvevők. Minden túra egy 10 – 15 perces betanítással kezdődik, mely során a résztvevők megismerik és elsajátítják a Segway PT biztonságos használatát.
Szegeden alábbi tematikus túráinkra jelentkezhetnek az érdeklődők:
– Ökotúra Újszegeden – Ligetek, kertek: A természet nyugalma a Tisza-parton és a Füvészkertben
– Legény a gáton – Kis adrenalin túra: Kihívás és kaland Segway PT-n
– Legény a gáton PRO – Nagy adrenalin túra: Még több kaland, még több kihívás
– Belvárosi séta: Élvezd a modern technika és a történelmi belváros találkozását

Információk

A túrákra jelentkezni a www.nedoljhatra.hu oldalon, e-mailben a foglalas@nedoljhatra.hu címen valamint telefonon a +36-30-243-9939, +36-50/122-7960-as számokon lehet.

A túrákon legfeljebb 5 fő vehet részt.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail