Ne dőlj hátra! – Segway Szeged

Olyan élményt kínálunk, amelyben nem sok helyen lehet részed! Túráinkon a közlekedésről alkotott eddigi kép új értelmet nyer, a városnézés és a túrázás pedig felejthetetlen, izgalmas és különleges élménnyé válik. Száguldj velünk Szeged árvízvédelmi töltésén, vagy élvezd a modern technika és a történelmi belváros hangulatának találkozását második generációs i2 vagy x2 SE gépeinkkel!

A Segway PT egy olyan különleges közlekedési eszköz, melynek haladását használója teljes egészében testének finom, könnyed mozdulataival irányítja. A Segway másodpercenként százszor érzékeli, hogy súlypontját használója előre, vagy hátra helyezi, és ennek megfelelően választja meg a haladás irányát és sebességét.

A túrákon Szeged legszebb és legérdekesebb helyeit fedezhetik fel a résztvevők. Minden túra 10 – 15 perces tanulással kezdődik, mely során a résztvevők megismerik és elsajátítják a Segway PT biztonságos használatát.

Amit nyújtunk:
· Városnéző és terepsegway túrák szervezése Szegeden és környékén.
· Legyen szó könnyed városnézésről vagy kalandos tereptúráról, széleskörű kínálatunkban biztosan találsz kedvedre valót.
· 2023 nyarától különleges, éjszakai túrákkal is várunk Benneteket.
· A túrák lebonyolítását tapasztalt túravezetőink koordinálják.
· Biztonságorientált tanulás, akár teljesen kezdőknek is!
· Igény esetén teljeskörű védőfelszerelést biztosítunk.
· Akadálypályás kitelepülés és egyéb lehetőségek egyedi rendezvényeken, profi instruktorral.
· Megújult irodánk szép környezetben vár Szeged legnagyobb sétálóutcájának belső udvarában.
· Reményeink szerint különleges élménnyel és szép emlékekkel gazdagodtok általunk. 🙂

Szegeden alábbi tematikus túráinkra jelentkezhetnek az érdeklődők:
· Klasszikus városnéző túrák (max. 7 fő)
o VILLÁM – NORMÁL – PLUS – EXTRA

· Tereptúrák (max. 4 fő)
o Lombsátrak Árnyékában – Vizek Világa – Történelmi Mélypont Túra

· Éjszakai túrák (max. 6 fő)
o Szeged Fényei – Holdfényes Ösvények

MIÉRT ÉRDEMES SEGWAYEZNI?
· Különleges élmény, amit leginkább át kell élni.
· Korántsem annyira bonyolult, mint amilyennek első ránézésre tűnhet, de egy újabb lehetőség, hogy bizonyítsuk saját magunknak: képesek vagyunk rá!
· A gyalogos közlekedéshez képest magasabban vagyunk, ugyanakkor a haladás egyenletesebb, így kicsit olyan érzés, mintha repülne az ember. Élvezettel lehet átsiklani a legszebb tájakon, valamint könnyű közlekedést tesz lehetővé a városban.
· Olyan terepviszonyokkal és távolságokkal segít megbirkózni a Segway, amit gyalog nem feltétlen vállal mindenki. Legyen szó egy hosszú városnézésről, vagy dimbes-dombos terepről, a Segway veszi az akadályokat.
· A mozgásukban korlátozottabbak számára kifejezetten hasznos, kortól függetlenül használható (8-99+).
· Végezetül a Segway túra nem jelent kompromisszumot a túrázás hagyományos formáival szemben. Csapatunk természetbarát és magunk is sokat túrázunk Segway nélkül. Nem zárják ki egymást, más-más élményt nyújtanak. Érdemes kipróbálni!

Időpontfoglalás ügyében keress minket alábbi elérhetőségeink egyikén, segwayezéssel kapcsolatos érdekességekért és további információkért pedig látogass el megújult weboldalunkra.

Elérhetőségek:
Telefon: +36 20 828 0935
E-mail: nedoljhatra@gmail.com
Web: https://nedoljhatra6.webnode.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/nedoljhatra

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail