Rejtélyek Háza Szeged

Cégünk 2013-ban nyitotta meg kapuit Esztergomban azóta 10 másik város is csatlakozott, így már országszerte 11 városban vagyunk elérhetőek.

Egyik alapelvünk az volt, hogy egy mozijegy (vagy éppen egy vacsora) árából hozzuk ki a legtöbbet.  Szabadtéri nyomozós játékokkal,indultunk, ezzel új szintre emeltük a „city quiz” fogalmát és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élményprogramja. Szeged számos Műemlékét bejárják játékosaink, így az élmény mellett a művelődés és a kultúra is helyet kapott.

Később újabb családtag született, a Rejtélyes Vacsora.  Logikai társasjáték és Szerepjáték tematikával, ezen belül több választható történettel kínálunk rendhagyó programlehetőségeket, legyen szó családi-, baráti-, vagy céges összejövetelekről.

De ez sem volt elég…! Fél éven belül, a visszajelzések és igények alapján, elkészítettük a Nyomozószobát! Ez egy új generációs, élő logikai játék: ötvözi a közkedvelt szabaduló szobák logikai feladatait a krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, fordulatokkal teli játékot tudunk nyújtani. A program dupla izgalmat rejt magában: kinyitni az összes zárat és megoldani a csavaros bűnügyet.

2020 tavaszán kifejlesztettünk egy olyan (negyedik) programcsoportot, amihez hasonlóról még mi sosem hallottunk; a városhatárokat is legyőző Otthoni Krimiélményt. Ez egy karanténbarát nyomozós játék, ahol az első nyomot és kellékeket postán küldjük ki. Egyedül, vagy egyszerre több csapatban is van lehetőség nyomozni (különböző városokban/országokban is) okostelefon, Instagram, Facebook, emailek és természetesen a kellékeink felhasználásával.

MisteryCity applikációnk elindításával a Rejtélyek Városa játékunk digitalizálódott, így mobillal is oldhattok meg feladványokat a város utcáit járva.

Az Interaktív Színház az első olyan programunk, aminek kitalálója nem a Rejtélyek Háza alapítója, hanem egy kriminológus, Mészáros Dorka. Az ő megírt játéktörténeteiből újabb Rejtélyes Vacsora kategóriát készítettünk, ahol gyanúsítottakat (amatőr színészeket) kell kihallgatnotok vacsora közben.

 

Bővebb információ:
Tel.: +36-70/672-0396
Web: szeged.rejtelyekhaza.hu
Facebook: rejtelyekhaza

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail