Sztárfellépők a SZIN-en

A nemzetközi sztárok mellett a hazai pop-rock-rap élvonala várja a látogatókat a Szegedi Ifjúsági Napokon. A nyitónapon a svéd világsztár Zara Larsson hozza el Szegedre legújabb lemezének dalait, de Szegedre érkezik a trance mozgalom zászlóvivője, Armin Van Buuren, az „I Believe” című dalával és a toplisták élére tört Kamrad is.

Néhány a hazai előadók közül:

Carson Coma, Majka, Beton.Hofi, a Margaret Island, a Parno Graszt, a Blahalouisiana, a Honeybeast, a Punnany Massif, Ganxsta Zolee és a Kartel, 6363, Bruno x Spacc, az Esti Kornél, a Magna Cum Laude, az Anima Sound System, a Konyha, az Aurevoir., a Hűvös, ajsa luna, a Gypo Circus, Metzker & Friends, azaz Metzker Viktória, Koósz Milán, Pumped Gabo, Pixa, Szalonna és Bandája, a K-OSZ DISCO, OTL-IBBIGANG x Gyuris, kristoaf, Rácz Gergő és Orsovai Reni, valamint a Hangfoglaló program keretében érkező feltörekvő zenekarok, előadók, mint a Gorg & Benzol, Lenkke_, Juhász Zoli és zenekara és a Vodka For Kids.

Dzsúdló, a Bëlga, Krúbi, Pogány Induló & Ótvar Pestis, Rúzsa Magdi, a Follow The Flow, az Analog Balaton, a CsakNekedKislány, a Wellhello, Azahriah pedig Szegeden zárja majd a fesztiválnyarat.

A részletes programról ITT olvashat, jegyvásárlás pedig ezen a linken lehetséges: https://szin.org/jegyek/

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail