Szeged gasztronómiája

Egyedi hangulatú, Tisza-parti halászcsárdák, az elmaradhatatlan „szögedi” halászlével, elegáns belvárosi vendéglők, nagymamától örökölt használati tárgyakkal díszített, barátságos éttermek, a magyar gasztronómia élvonalába tartozó mesterszakácsok. A kis éhségre enyhülést nyújtó gyorséttermek, ahová csak rövid időre térünk be, a mindennapok rohanását megszakítva. Meghitt, hangulatos kávézók, édes illatokkal csábító cukrászdák, szikrázó napfényben fürdő vidám teraszok. Diáktanyák, ebédlők, két előadás között egy pizzát vagy sonkás kockát fogyasztó fiatal vendégsereggel. Üzletemberek, fehér asztal mellett, nagykövetek a vadétterem teraszán. Több száz fős egyetemi konferenciák, a világ minden részéből érkezett professzorok ízlését eltaláló leleményes konyha. A sor tetszés szerint folytatható, csaknem kimeríthetetlenül gazdag. Kóstolja meg Ön is Szegedet!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail