Anikó Apartman Szeged

A 2 szinten található Anikó Apartman Szeged csendes kertvárosában, csupán 2 saroknyira található Szeged lüktető belvárosától.

Túlélő Házak

2020. március 14-én 10 órától induló sétánk során felkeressük a belvárosban található „Nagy Túlélőket”, vagyis a Víz előtti házakat, miközben történetükkel, egykori lakóival ismerkedhetnek meg.

Ungár-Mayer Palota

A kései szecesszió szegedi remeke a városképet hangsúlyosan alakító saroképület. Szertelenül mozgalmas homlokzatait a szecessziótól távolodni kényszerülő építészi fantázia szüleményének, és az eklektikához visszatérni kénytelen tervezői belátás józanságának köszönhetjük.

Gyerünk a moziba be! – szegedi mozitörténet a bioszkóptól a filmszínházig

A filmvetítés 1895-ös párizsi megszületése után a mozi mint új szórakoztatóintézmény ...

Eötvös Kollégium

Az Eötvös Loránd Kollégiumot Szeged szívében találják, ahonnan éppúgy pár perces séta a romantikus Tisza-part, mint a városközpont (Kárász utca, Széchenyi tér).

Wellness-élmények Szegeden

Kapcsolódjon ki és töltődjön fel Szegeden a hideg téli napokon is! Igazi wellness-élményben lehet része fürdőinkben és szállodáinkban.
 

Tündérkonyha Étterem

Az étterem 2007 februárjában nyitott meg Szeged belváros szívében, a híres Boszorkánykonyha ...

Móricz-ház

A Szent István tér déli oldalán áll a négyemeletes, szecessziós stílusban épült műemlék épület. Móricz József szegedi postai tisztviselő megbízása alapján Raichle Jenő Ferenc építette 1910 és 1912 között.

Fergeteges Csobbanás a Hunguest Hotel Forrásban

2 éjszakai szállás félpanzió naponta Napfényfürdő Aquapolis belépő

XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó

Három nap mely a kamionról, kamionosokról szól. Rengeteg program, gyerekműsorok, vetélkedők, fürdés, több száz kamion,étel ital ,koncertek, Kerozin, Blackriders country jó hangulat ,családias légkör várja a látogatókat hétvégén a Szikin.

Família Vendégház

A Família Vendégház a Dóm tértől és a vasútállomástól néhány percre, könnyen megközelíthető helyen található Szegeden.