hu 428 találatok

Szegedi cukrászdahistóriák – kiállítás

A Somogyi-könyvtár kiállítása a régi mesterek és üzleteik történetén keresztül korabeli dokumentumok, fotók, hirdetések és receptek segítségével enged bepillantást a szegedi édességtörténet hőskorába.

Fekete Forrás Apartman

A Fekete Forrás Apartman Szeged kertvárosában, pár percre a Napfényfürdőtől, igényes, de kedvező árú szálláslehetőség.

Palma Superior Vendégház

2015-ben nyitottuk meg Palma Vendégházunk Superior épületét, mely a belvároshoz közel helyezkedik el de áraink maradtak vendégcsalogatóak. Az épülethez zárt parkoló tartozik ahol udvari garnitúra és a gyerekeknek kis játszórész lett kialakítva.

Kálmán Panzió és Étterem

A Kálmán Panzió Szeged belvárosától (Dóm tértől) 1000 méterre, a vasútállomástól néhány percre az egyetem Pedagógusképző Karának épületeivel szemben található.

Toros Pálinkafesztivál

Még a fagy az úr a városban és hóbuckák között járnak a főtérre igyekvők, amikor a Toros pálinkafesztivál kis faházaiban kínálni kezdik a hurkát, kolbászt és hasonló finomságokat, no meg persze a lélekmelegítő gyümölcspálinkákat.

Science Hotel ****

Szeged első design és koncepció szállodájaként várja vendégeit 2015. júliusától, 43 modern stílusban berendezett standard, deluxe, superior és executive szobájával, melyek rövid és hosszú távon is az otthon kényelmét nyújtják.

Édes Kettes Csomag a Hunguest Hotel Forrásban

Várjuk párjával egy kellemes, 2 éjszakára szóló kikapcsolódásra!

VI. Szegedi Esküvői Kiállítás az Árkádban

2019. január 19-20. között újra megrendezésre kerül a Dél-Alföld egyik legszínvonalasabb esküvői kiállítása, immáron 6. alkalommal.