Dóm tér

A velencei Szent Márk tér méretével egyezően 12.000 m2 nagyságú és Észak-Európa elegáns, letisztult stílusát hordozó épületek által határolt tér.

Nyári programajánló

Összegyűjtöttük számotokra a Napfény városának a programkínálatát a nyári hónapokra vonatkozóan. Szeged vár benneteket!

Szent István Étterem és Borozó

Tulajdonosa, Tóth Mihály mesterszakács azzal a céllal nyitotta meg saját tervezésű éttermét, hogy a város lakóinak és vendégeinek különleges, még évek múltán is felidézhető élményt nyújtson hangulatával és kínálatával.

Partfürdő Camping és Szabadstrand

Újszegeden, a belvárostól 10 percre található Szeged népszerű szabadstrandja.

Füvészkerti élmények

A Füvészkert is megnyitotta kapuit a látogatók előtt, akik mintegy 17 hektáros területen keresztül gyönyörködhetnek a természet nyújtotta szépségekben. A természet csodás tavaszi színekben pompázik, májusban nyílnak a pünkösdi rózsák és a murvafürt (Bougainvillea) is. Egyelőre csak a szabadtéri szekció látogatható, az üvegházak zárva tartanak.

Belvárosi séta

Szombat délelőtt felfedjük a belváros rejtett titkait!

Katedrális Étterem és Kávézó

A Katedrális Étterem és kávézó különleges helyen, a Szegedi Dóm Látogatóközpontjának szomszédságában, a Dóm altemplomának bejáratánál található.

Makó

Makó első virágzása a 13. század második felére esett, amikor a Csanád nemzetséghez tartozó Makó bán lett a város földesura. A középkorban ezen a tájon sok kis falu terült el egymás közelében, ezeknek egybeolvadásával a 14–15. század fordulójára indult el a városias fejlődés útján. A 15. században a környék piaci központja lett.

Széplaki Apartman

A Széplaki Apartman a ház első emeletén helyezkedik el. Két különálló szobából áll, jól felszerelt konyha, fürdőszoba, WC található benne. A Belváros autóval 5 perc, trolival 5-10 perc, sétával 20 perc.

Két lecsó

Információk: Nyitvatartás: H-Sze: 11.15 - 16.00 Cs-P: 11.15 - 21.30 Szo: 8.30 - ...

Palánta salátabár

Szeged központjában vár Titeket a Palánta Salátabár, ahol a főételek az új vonalas ...

Szent István téri víztorony

Egy ipartörténeti különlegesség, az ország első vasbetonból készült víztornya fogadja a látogatót a Szent István téren.