hu 444 találatok

Aradi vértanúk tere

A szabálytalan alakú tér közepén magasodik II. Rákóczi Ferenc szép arányú lovas szobra.

CSALÁDI CSOMAG-Vadaspark&fürdőbelépővel

Családi kirándulás Szegeden! A kényelmes belvárosi szállás mellett élményeket kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Reök-palota

Magyar Ede építész harmincéves korában, 1907-ben építette meg a magyaros szecesszió példaértékű alkotását, a Reök-palotát.

Régi zsinagóga

A Lipovszky testvérek, Henrik és József alkotása az 1837-43 között felépített, jó állapotban fennmaradt műemlék. A szép arányú zsinagóga Szeged legszebb klasszicista stílusú műemléke.

ÁRKÁD Szeged Bevásárló Központ

2011. október 4-én egy országos és nemzetközi tekintetben is egyformán magas színvonalat képviselő kereskedelmi központtal gazdagodott Szeged városa.

Pipitér & Pipipont

Csirkéből készült ételek.

Belvárosi Apartman

Apartmanunk Szeged belvárosának egyik legkedveltebb utcájában, a Nemzeti Színháztól és a Stefániától pár lépésre található.

Fehér-tó

Magyarország legnagyobb kiterjedésű, 14 km2 nagyságú szikes tava, amelyet a 20. század első harmadában halastórendszerré alakítottak.

Szeged védett kincsei – városnéző séta

  Szeged belvárosában található műemléki és helyi védettséggel rendelkező épületeket ...

Szegedi Partfürdő Kemping és Szabadstrand

Az Újszegedi Partfürdő és Kemping csodálatos környezetben várja látogatóit május 1-től szeptember 30-ig. Az ország egyik legszebb fekvésű kempingjétől csak tíz percnyi sétára található Szeged belvárosa.

Alsóvárosi Napsugaras Tájház

A Nyíl utca 43. sz. alatti napsugaras parasztház közvetlen a Nagyárvíz (1879) után, 1880-ban épült, így egyike a legrégebbi árvíz utáni alsóvárosi parasztházaknak.