Korona Hotel**

Szállodánk Szeged színvonalas rendezvényeknek otthont adó, Európa Nostra-díjjal kitüntetett, gyönyörű belvárosában található.

Hétvégi programajánló

A forró augusztusi hétvégéken sem fognak unatkozni a szegediek és a Szegedre látogatók, hiszen ezúttal is számtalan izgalmas program és kikapcsolódási lehetőség közül válogathatunk! Nézzük csak mit tartogat számunkra a következő hétvége!

HBH Bajor Étterem és Söröző

1987-ben nyílt meg Szeged belvárosában, mindössze három percre a Tisza partjától.

Új Zsinagóga

"Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!" Ez a bibliai parancs héberül és magyarul olvasható az 1903-ban elkészült Új zsinagóga diadalívén.

Magyar Kultúra Napja

Időpont: 2020. január 20-25.

Partium Hotel***

Szeged belvárosának szívében, de mégis egy csendes kis utcácskában, mindössze 5 percnyi sétára a Dóm tértől, helyezkedik el a Hotel Partium*** épülete.

BL Luxus Apartmanház

Luxusapartmanházunk Szegeden - mely az egyik legjelentõsebb egyetemi város Magyarországon a Tisza partján - a város szívében helyezkedik el.

Oldies

Otthonos étterem Szeged szívében, ahol a vendégek ínycsiklandó fogások széles skálájából válogathatnak, és kellemes hangulatban el is fogyaszthatják azokat.

A titokzatos szecesszió – interaktív családi séta

Szeged szecessziós palotái számtalan szépséget és érdekességet kínálnak, ezeket fedezzük fel szombati sétánkon.

Deutsch-palota

A majolika díszes, zöld-kék-narancs színekben pompázó Deutsch-palota Erdélyi Mihály építész tervei szerint 1900 és 1902 között épült.