Adventi séta

Ahelyett, hogy messzi városok adventi fényeit csodálná, tartson velünk itthon, Szegeden egy esti sétára az ünnepi díszbe öltözött belvárosban.

Gasztronómiai túra

A túra folyamán megismerkedhetünk a Tisza szabályozása révén kialakított, a városokat és falvakat védő gát történetével, érdekességeivel. Gyönyörködhetünk a csodálatos szántóföldekben,melyek minden évszakban, minden hónapban más-más színben pompáznak.

Blues Café és 7-es megálló

Blues Café-ban kezdődik a Szegedi éjszakai élet, viszont, ha csak egy finom kávéra vagy délutáni pihenésre vágysz a belváros szívben, akkor is minket válassz.

Barangolás a múltban Ópusztaszeren – A Mátyás Panzió csomagajánlata

Szegeden az Alsóvárosi Ferences Templom közelében, műemléki környezetben, csendes, nyugodt ...

Wellness élmények Szegeden

Kapcsolódjon ki és töltődjön fel Szegeden! Fürdőink gondoskodnak a teljes körű wellness-élményről az év bármely napján.

Szegedi Vízi Színház

A Szegedi Pinceszínház immár 18. alkalommal szervezi meg a Szegedi Várjátékok ifjúsági programsorozatát. Az idei évben helyszínt, időpontot és nevet is módosítva a Tisza-partra kerül át a rendezvény, így szeptember 4. és 13. között kerül sor az I. Szegedi Vízi Színházra.

Palánk Cukrászda

A Palánk Cukrászda évtizedek óta a Belvárosi híd szegedi lábánál várja látogatóit főzött fagylalttal, süteménnyel, házi készítésű ivólevekkel, kávékülönlegességekkel.

Ópusztaszer

A magyar történeti hagyomány szerint a honfoglaló magyarság első országgyűlésének és törvényalkotásának helyszíne Ópusztaszer volt.

Kálmán Ház

A Kálmán-ház Szeged belvárosában, jól megközelíthető helyen, de mégis csendes utcában ...

Fehértói Halászcsárda és Panzió

A Fehértói Halászcsárda és Panzió 26 kétágyas, pótágyazható szobával és 2 lakosztállyal várja vendégeit.