Makó

Makó első virágzása a 13. század második felére esett, amikor a Csanád nemzetséghez tartozó Makó bán lett a város földesura. A középkorban ezen a tájon sok kis falu terült el egymás közelében, ezeknek egybeolvadásával a 14–15. század fordulójára indult el a városias fejlődés útján. A 15. században a környék piaci központja lett.

Zöldlevelecske Salátaműhely

  Közel 20 féle saláta a világ minden részéről. Összeállíthatod a saját ...

Maros

A Gyergyói-havasokban, Marosfő közelében eredő folyó, hossza 725 km, ebből mindössze 48 km esik Magyarország területére.

Városháza

A mai Városháza a harmadik épület egyazon helyen, azonos funkcióval. Az első, szerény kivitelű épületet 1728-ban építették, ennek helyén a 18-19. század fordulóján Vedres István tervei szerint, már a mai alapterületen épült meg a második.

Starbucks Magyarország Szeged

Szeged Árkád 6720 Szeged, Londoni krt. 3. +36-70/682-1985 https://www.facebook.com/starbucks...

Bors apartman

Apartmanunk Szeged ikonikus épületében a késői szecessziós jegyekkel rendelkező Bors-Palota torony szobájában helyezkedik el.

Teleki Blanka Kollégium

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Teleki Blanka Kollégiuma Szegeden a Semmelweis u. 5 szám alatt található a belvárosban, csendes nyugodt kis utcában.

Lipóti Pékség és Tejeskávézó Szeged (Anna kút)

Pékségünkben a kenyér, helyben sült pékáru, cukrászsütemények, helyben készített hideg, - és meleg szendvicsek, hot – dog, tejtermékek, üdítőitalok, kávékülönlegességek mellett már levest is kínálunk vendégeinknek.

Boci Tejivó

A Boci a tejfogyasztás negyedik dimenziója.

Móres Bárkonyha

Ha megéheztél vagy csak egy kávéra vágysz, ha a sörözés fogalmát szeretnéd ismét definiálni a barátaiddal, mindezeket egy hangulatos helyen, akkor szeretettel várunk!

Újszegedi séta

A vasárnapi séta során megismerkedünk Újszeged történelmével, megmaradt építészeti emlékeivel és természeti értékeivel.