Internet pontok

FREE WIFI a teljes Dugonics tér területén

Somogyi-könyvtár
Dóm tér 1-4.
Tel.: +36-62/425-525
www.sk-szeged.hu

Érvényes Somogyi-könyvtári olvasójeggyel rendelkező látogatóink naponta 1 órát ingyenesen internetezhetnek: a 14. életévüket betöltöttek a földszinti Internet-Térben és az 1. emeleten, a 14 éven aluliak a Gyermekkönyvtárban.

Olvasójeggyel nem rendelkező látogatók csak a személyazonosságukat és a lakóhelyüket igazoló okmányok bemutatásával, valamint díjfizetés ellenében jogosultak a számítógépek használatára.

Az olvasóterekben elhelyezett számítógépek elsődlegesen információszerzésre használhatók. Ennek megfelelően lehetőség van az Interneten történő keresésre, egyes állományok letöltésére, a könyvtár CD-ROM állományának használatára, továbbá adathordozóra történő mentésre és nyomtatásra.
A szolgáltatások igénybe vételének díjai:

Internethasználat
(beiratkozott olvasóknak) naponta 1 óra: ingyenes
ezen felül: 200 Ft/óra,
ill. 100 Ft/fél óra

Internethasználat
(olvasójegy nélkül) 200 Ft/óra,
ill. 100 FT/fél óra

CD-ROM-használat ingyenes
Nyomtatás 30 Ft/oldal

A használati díjat az adminisztrációban kell kifizetni. A befizetést igazoló blokkot valamint az olvasójegyet a használat idejére le kell adni a szolgálatot teljesítő munkatársaknak.

Az eMagyarország pontokat olvasójeggyel nem rendelkező látogatóink is használhatják, 200 Ft/óra díjfizetés ellenében.

Olvasóink saját laptopjukkal ingyenesen rákapcsolódhatnak a könyvtár wifihálózatára. A hálózati jelszót kérjék a szolgálatot teljesítő könyvtárostól!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail