Nordic Walking

 

Kocsis Mária vagyok, 2009 óta foglalkozom Nordic Walking oktatással és túrák szervezésével, tájékoztatók és előadások tartásával.  Testnevelő tanári végzettségemnek és egy véletlennek – ami, ugye nincs -,,  köszönhetően Szegeden az elsők között kaptam lehetőséget az instruktori képzés elvégzésére.  Először nagyon furának, sőt, mókásnak találtam a “botos gyaloglást”, de az elméleti képzés és a tudományos háttér megismerése hamar meggyőzött a pozitív egészségügyi hatásairól.

A mozgás kivitelezése pedig meglepett! A Nordic Walking során olyan izmaimban éreztem izomlázat, amelyeket már régen el is felejtettem.

Lelkesedésem tovább fokozódott és azóta is töretlen – mert a gyakorlat minden alkalommal visszaigazolja, hogy ez a mozgás életkorra,  nemre, edzettségi szintre, testsúlyra tekintet nélkül,szinte valamennyi egészségügyi probléma mellett is végezhető és hatásos. (Erről bővebben olvashatsz  itt: http://szegedinordic.hu/miert-jo )

A lényeg, hogy mozdulj ki, gyere és nordic walkingozz velünk! Csapatomban a fiataltól az idősebb korosztályon át mindenkinek mosolygós arca lesz a foglalkozások után.  Persze az a legjobb, ha a mosolyodat már eleve elhozod.

Kalandra, mosolyra fel! 

Ha szeretnél velünk kalandozni, a Szeged környéki boldogság-ösvényeken túrázni, tanfolyamon részt venni,

Személyes tapasztalatom alapján azt látom, hogy mindazok, akik szakember segítségével sajátították el a helyes technikát – biztonságosan (az ízületeiket és a gerincoszlopot kímélve), de hatékonyan tudják a Nordic Walkingot alkalmazni.

Közös nordicozásaink alkalmával új oldaláról ismerheted meg Szegedet és környékét, olyan helyeket és ösvényeket is bebarangolhatsz, amelyeket esetleg eddig észre sem vettél.

Elkötelezett vagyok a szabadidő egészséges és aktív eltöltése iránt, vidám alaptermészetem pedig segít mindezt  élhető formában megvalósítani.

Szóval, csak gyere bátran, mert a hasznos mellett, JÓ is LESZ!

+36-20/965-3966
info@szegedinordic.hu
www.szegedinordic.hu

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail