Stefánia Stúdió Apartman

 

A Stefánia Stúdió Apartmanok a kényelmes otthon hangulatát képesek nyújtani Szeged belvárosában, a Szegedi Nemzeti Színház közelében, a Tisza parttól 30 m-re, egy műemlék épület teljesen felújított részében. A szálláshely saját fürdőszobás, világos bútorokkal berendezett, légkondicionált szobáiban a konyhasarok hűtőszekrénnyel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és kenyérpirítóval van felszerelve. Mind a négy stúdió apartman külön bejáratú és síkképernyős televízióval, ingyenes Wi-Fi-vel, infraszaunával és lágyított víz szolgáltatással várja vendégeit.

A Tisza parti Stefánia park szélén álló épülettől a Széchenyi tér, az Anna Fürdő, a Dóm tér és a Fogadalmi templom ötperces sétával elérhető, a Zsinagóga megtekintéséhez tíz perc gyaloglás szükséges. Az Aquapolis termálfürdő a Tisza túloldalán, a szálláshelytől 350 m-re, a régi hídon áthaladva közelíthető meg.

A közelben egy sor belvárosi éttermet és boltot lehet találni, s a szomszéd épületek egyikében fitneszközpont működik. A helyi járatú trolibusz megállója mindössze 20 méterre, a városi vasútállomás pedig 1,5 km-re található.

 

6720 Szeged, Arany János utca 1.

bzsuzse@gmail.com

Telefonszám: +36 20 405 0138

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail