Szegedi Partfürdő Kemping és Szabadstrand

Az Újszegedi Partfürdő kellemes környezetben várja a Szegedre érkezőket, akik a kikapcsolódás mellett aktív szabadidős elfoglaltságok közül is válogathatnak. Programkínálatunkban kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják számításaikat, de igény esetén vállaljuk egyedi programok megszervezését is.

Kemping:

Apartmanjaikban 150 fő részére tudunk kényelmes szállást biztosítani. Céges rendezvények, csapatépítő találkozók, legény-leánybúcsúk, szülinapok, ballagások lebonyolítására ideális szabadtéri terület. A kempingezőket kellemes környezet várja az óriási nyárfák tövében, a lakókocsival érkezők számára pedig áramviteli és szennyvízürítési lehetőséget is biztosítunk. A kijelölt tűzrakóhelyeken bográcsozásra, szabadtéri sütésre, főzésre is lehetőség van.

Szabadstrand:

A Belvárosi híd lábánál, az újszegedi oldalon várja, egész nyáron, közel 28000 m2-en, kedves látogatóit a Szabadstrand. Az igényesen kialakított parton nem csak a pihenni, napozni vágyók, de a sportkedvelők is megtalálhatják számításaikat.

A területen található strandröplabda, -turul és –focipályát bárki ingyenesen igénybe veheti. Azoknak akik pedig hűsölnének egyet a Tiszában, 42 m hosszan kibójázott terület áll rendelkezésére. Fürdőző vendégeink biztonságáról Vízimentő Szakszolgálat gondoskodik.

Akik pedig a tikkasztó hőségben egy hűsítő felfrissülésre vágynak a büféknél meglelhetik.
Látogatóink kényelmét biztosítják a területen elhelyezett mosdók, zuhanyzók, öltözőfülkék, melyeket térítésmentesen használhatnak.

Információk

6726 Szeged, Középkikötő sor 1-3.
Tel.: +36-62/430-843, +36-20/277-9491
szegedcamping@ihrk.hu
www.szegedkemping.hu
Férőhely: kemping: 700 sátorhely, 300 lakókocsi férőhely, faház: 49/150
SZÉP (mindhárom) kártya és hitelkártya elfogadóhely

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail