Szent János Hotel****

Pihenjen csendes, sétálóövezeti szállodánkban, karnyújtásnyira Szeged pezsgő belvárosától!

A Szent János Hotel**** kialakításakor végig arra törekedtünk, hogy a város legújabb és legelegánsabb szállodájaként vendégeink igényeinek kiváló színvonalon tegyünk eleget. A hotel a történelmi belváros egyik megújult, csendes sétálóutcájában, egy műemlék értékű felújított polgárházban található, ahol egy klasszikus és egy modern szárnnyal, 20 szobával és lakosztállyal, gyönyörű környezettel és remek konyhával várjuk Önt is!

Szállodánk különösen a jó elhelyezkedése miatt kiváló az átutazók számára: 5 perc kényelmes sétára (300 m) helyezkedik el az Europa Nostra-díjas nyüzsgő városközponttól, ahonnan alig pár száz méterre található a Dóm tér és a Tisza. Szeged belvárosának összes fontosabb látnivalója gyalogosan is kényelmes közelségben található, így nem kell újabbnál újabb parkolóhelyek keresgélésével töltenie az idejét.

A hotelben egy gyönyörű kávézó és étterem található. A Taj Mahal étterem specialitása az indiai konyha, de természetesen magyaros és nemzetközi ételekkel is várjuk Önt. A kulináris élmények mellett egyéni programok szervezésében is partnerek vagyunk.

Kikapcsolódását és regenerálódását wellness részleg (finn és infraszaunák, jacuzzi, sógenerátoros sószoba, szolárium, masszázs) és fitneszterem biztosítja.

Betérő vendégeinket szeretettel várjuk masszázs szolgáltatásainkkal és különleges száraz sóterápiával működő sószobánkkal!

Információk

6722 Szeged, Gutenberg utca 12.
Tel.: 36-62/548-544
Fax: +36-62/548-545
info@szentjanoshotel.hu
www.szentjanoshotel.hu
Szobaszám/férőhely: 23/75

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail