Varga Apartman

Szeged a napfény a fürdők és a fesztiválok városa. Ennek a gyönyörű településnek egy csendes zugában található szálláshelyünk a Vargapartman Újszeged kertvárosi részén. A ház közelében folyik a Tisza és nincs sokkal messzebb az Egyetemi Füvészkert sem, ami remek kirándulóhely. A Napfényfürdő 10 percre található autóval, de akár gyalog is viszonylag gyorsan elérhető. A legközelebbi üzlet (Spar) körülbelül 1 kilométerre van. A 70-es busz megállója a kaputól 150 méterre található.

A szálláshelyen két apartman található.

-A nagyobb –általunk csak Nagyapartmannak nevezett- 45 nm-es és 4 helyiségből áll. Először az egy légterű nappali-konyhába lépünk, ahol TV és egy 140×200 cm-es kanapéágy is található. A konyha nagyméretű kombinált hűtővel, 4 gázégős főzőlappal, beépített villanysütővel, mikrohullámú sütővel és egyéb alapvető konyhai eszközök van felszerelve. Innen egy közlekedőbe érünk, ahol egy kellemes olvasó-pihenő sarkot alakítottunk ki és itt van egy ruhásszekrény is. A nagyméretű fürdőszobában mosdó, kád, WC és mosógép is helyet kapott. A hálószobában van egy 180×200 cm-es franciaágy és egy 90×200 cm-es ágy is. Az apartmanban akár 5 felnőtt is kényelmesen elfér.

– A kisebb –mi más is lehetne a neve, mint Kisapartman- 25 nm-es és két helyiségből áll. Itt egy lakószobába lépünk, ahol amerikai típusú konyha-étkező, televízió, egy 160×200 cm-es franciaágy egy 90×200 cm-es ágy és egy ruhásszekrény szolgálják a vendégeink kényelmét. A konyha itt is jól felszerelt, hűtő, micro és egy dupla főzőlapos elektromos tűzhely sütővel áll a vendégeink rendelkezésére. Az apartmanban 3 fő tud kényelmesen megszállni. A fürdőszobában mosdó, zuhanyzó és WC is található.

A szálláshely teljes területén ingyenes wi-fi érhető el. Az apartman minden ablakán redőny van. Az apartmanokban törölköző, ágynemű, konyharuha, kávéfőző, wc papír, folyékony szappan, mosogatószer áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyen privát parkoló található, a parkolásért nem kell külön fizetni.

A szobák falait Simonics János festőművész képei díszítik.

 

Információk:

Üzemeltető: Varga Tamás

Cím: 6726, Szeged Akácfa utca 26

Telefon: +36 70/524 8771

E-mail: vargapartman@gmail.com

WEB: vargapartman.hu

Facebook: https://www.facebook.com/Vargapartman/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail