Anna fürdő

Fehér falú, keleties hatásokat tükröző, eklektikus épület a Tisza Lajos körút mentén. Steinhardt Antal és Lang Adolf tervei szerint, 1896-ban építették. Eredetileg városi közfürdőként működött. Nevét a mellette található, 1927-ben fúrt kútról illetve annak vizéről nyerte. A gyógyhatású vizet először palackozó vállalkozó, Patzauer Dezső lányát hívták Annának, az ő emlékét őrzi a fürdő. A víz ivókúraként az emésztőszervi bántalmakra alkalmazható, a szegediek rendszeresen viszik haza az Anna-kúttól. A fürdőben gyógykezelések, wellness szolgáltatások várják a vendégeket, a kikapcsolódásra minden hétköznapon éjszakai fürdőzés keretében is lehetőség nyílik.

Nyitvatartás változás!

Tisztelt Vendégeink és Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. augusztus 26-tól szeptember 8-ig az Anna Fürdő és az Anna Fürdő Gyógyászati részlege karbantartási munkák miatt zárva tart. Nyitás: 2019. szeptember 9-én reggel 6 órakor.

Kérjük, a gyógyászatra érkezőket, hogy legyenek figyelemmel arra, hogy a kezelőlapjukon feltüntetett érvényességi időn belül kezdjék meg a gyógyászati kezeléseiket és azon belül vegyék igénybe azokat.

Megértésüket köszönjük!

Információk

Tel.: +36-62/553-330

info@szegedsport.hu
www.szegedsport.hu

CÍM:

6720 Szeged, Tisza Lajos körút 24.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail