RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 4.0

Helyszín: Szeged, Huszár Mátyás rakpart Időpont: 2018. augusztus 17-20. Belépés ingyenes! Facebook esemény: ITT   Bestiális #CraftBeer választék: a laza lager-ektől a kesernyés ale sörökön át a legzúzósabb, kávébarna stout és porter csodákig nálunk mindent megtalálsz… egy valamit kivéve: a vacak, agyonvizezett ...

Szegedi Nemzeti Színház - őszi bérletezés

Az őszi bérletezés augusztus 21-én kezdődik. Bérletmegújításra szeptember 14-ig van lehetőség, új bérletek vásárlására pedig október 12-ig.

Szeged esti fényekben - városnéző séta

Az esti séta során felfedezzük a belvárost és megismerkedünk az 1879-es árvíz után néhány év alatt felépült „Palotás város” épületeivel, tereivel, sugárútjaival.

2019-es Szegedi Szabadtéri Játékok-jegyek már kaphatóak!

Plusz egy hétvégét kapnak a Szegedi Szabadtéri látogatói: a 2019-es évad már június 21-én elindul. A Dóm téren a Hullámzó világ, a We will rock you, a Szerelmes Shakespeare, az Aida és a Titanic kerül színre. A megújult újszegedi színpadon pedig a Don Juant, a Koldusoperát, valamint a Hófehérke és a hét törpét mutatják be. A ...

"Évmilliók urai - Élethű dinók Amerikából" című kiállítás

Az „Évmilliók urai – Élethű dinók Amerikából” című kiállítás július 14-től látogatható a Móra Ferenc Múzeumban.

Belvárosi séta

A séta során felfedezzük a belvárost és megismerkedünk az 1879-es árvíz után néhány év alatt felépült „Palotás város” épületeivel, tereivel, sugárútjaival.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail