Föld napja

A rendezvényen többek között a környezetvédelemhez és környezettudatossághoz kapcsolódó játékos vetélkedőkkel és további színes program várják a kilátogató vendégeket.

“Gang és rang” – A bérházak világa Szegeden Magyar Edétől Lechner Ödönig

A városnéző séta neves építészek tervezte eklektikus és szecessziós bérpalotákkal ismerteti meg az érdeklődőket. Fedezzük fel a díszes homlokzatok titkait és a mögöttük rejtőzködő párhuzamos világokat: a tulajdonosok, a bérlők és a cselédek történetét!

Szegedi Majális

A Szegedi Városkép és Piac Kft. szervezésében 2019. április 30-május 1-ig kerül megrendezésre a Majális a megújult Erzsébet Ligetben Újszegeden és május 1-jén a Zápor tónál.

Szeged védett kincsei

Szeged belvárosában található műemléki és helyi védettséggel rendelkező épületeket felkereső városnéző sétára invitáljuk szerdán, május 1-jén, az érdeklődőket.

Városnézés kisvonattal - sétahajóval

A szegedi Városnéző Kisvonat és a Sétahajó március 15-én megkezdték a 2019-es turisztikai szezont.

Szegedi papucs kiállítás az Agórában

Február 6-án kiállítás nyílt az Agórában – hogy a Móra Ferenc Múzeum felújítása alatt is legyen Szegeden egy hely, ahol az érdeklődők láthatják a páros és páratlan papucsokat. A kiállítás augusztus 31-ig megtekinthető a Szent Györgyi-Albert Agórában.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail