Szegedi Majális 2018

Idén új helyszínen, az Etelka Sori Sportközpontban és a Zápor-tó mellett kerül megrendezésre a Szegedi Majális!

Belvárosi séta

A séta során felfedezzük a belvárost és megismerkedünk az 1879-es árvíz után néhány év alatt felépült „Palotás város” épületeivel, tereivel, sugárútjaival.

Programok a Föld napja alkalmából

A Föld napja alkalmából a szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra és a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság közös programot szervez az Interaktív Tudástár, a Csemete Egyesület és a Somogyi Könyvtár Agóra Gyermekkuckója közreműködésével, melyre szeretettel várjuk a térség oktatási intézményeinek diákjait és az egyéni érdeklődőket!

Beszélő halottak-Történeti helyszínelők

Ezernyi titkot, drámai történetet rejtenek a több száz vagy akár több ezer éves emberi csontmaradványok. A régészek, antropológusok mindennapjainak feladata az, hogy egy-egy csontot megvizsgálva következtessenek az elhunyt kilétére, halálának okaira. Új időszaki kiállításunkon most ezeknek a „történeti nyomozóknak” a bőrébe ...

Tavaszi kikapcsolódás Szegeden

A tavasz és a kellemes időjárás beköszöntével számos lehetőségünk akad egy kellemes időtöltésre a napfény városában, Szegeden. Különböző programok közül válogathatunk, melyek között biztosan mindenki megtalálja a számára legtesthezállóbbat. A májusi hosszúhétvége is kiváló alkalom egy kis szegedi kikapcsolódásra, ha ...

HungaryCard 2018

Lepje meg magát és családját a 2018. évi Hungary Card – Magyar Turizmus Kártyával, mely számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön egy éven át.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail