Recept Húsvétra – Húsvéti kalács

A sonkán és tojáson kívül természetesen nem hiányozhat a húsvéti asztalról a kalács sem, amelyet nem feltétlenül kell a pékségből beszerezni, otthon is viszonylag könnyen elkészíthetjük. Kellemes kikapcsolódás lehet, süthetjük a párunkkal, vagy a gyerekeinkkel is. Mutatunk egy igazán ízletes receptet.

Szegedi híres személyiségek sorozat : Szent-Györgyi Albert I. rész

Hétről-hétre szeretnénk bemutatni olyan, Szegedhez kötődő embereket, akik meghatározó szerepet játszanak vagy játszottak Szeged hírnevének öregbítésében. Tartsatok velünk ezen az érdekes utazáson!

Szegedi legendák - Boszorkányperek Szegeden

Hétről -hétre szeretnénk bemutatni néhány ismert szegedi legendát, amelyekről talán már hallhattatok is. Sorozatunk második részében a híres szegedi boszorkányperekről olvashattok.

Filmajánlónk utazásról II.

A következő rövid ajánló egy olyan filmről szól, ami mindig utazásra, felfedezésre sarkall.

Szeged impozáns épületei: az Új zsinagóga

A Szeged impozáns épületeit bemutató sorozatunk folytatásaként ezúttal a szegedi Új zsinagóga leglátványosabb részeihez kalauzolunk el benneteket, továbbá bepillanthattok a közelmúltban lezajlott felújítás részleteibe is.

ZÁRVATARTÁS

Értesítjük Önöket, hogy a szegedi Tourinform iroda határozatlan ideig ZÁRVA tart. Az elmaradó előadások új időpontjára a meglévő jegyek ugyanúgy érvényesek lesznek!
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail