VIII. Szegedi Ásványbörze & VortExpo Életmód Fesztivál

A rendezvény lehetőséget ad, hogy az országos ásvány-, drágakövekből készült ékszerek, ezotéria, természetgyógyászat és ökotermékek-technológiák képviselői, terápiás kezelések, alternatív gyógymódok, szolgáltatások, termékek, bemutatók, előadások formájában ismertessék látogatóinkat, ezzel teret adni a pozitív gondolkodásnak, tudatos életmódnak és az önmegvalósításnak.

Jégdisco Szeged - Color Ice Party

Minden pénteken fantasztikus sportos, szórakoztató hangulattal vár mindenkit a Jégdisco.

Színezzük lilára a szegedi Dómot a koraszülöttek világnapján!

November 17-én a koraszülöttek világnapján ismét lilába öltöztetjük a Dómot, hogy felhívjuk a figyelmet a koraszülött babákat ellátó orvosok és ápolók munkájának fontosságára, a koraszülöttségben érintetteket támogató sorstárs-segítők jelenlétére, valamint magára a koraszülöttségre

ExperiDance: Cinderella

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

Hazatértek

Emlékséta az első világháború hőseinek tiszteletére

Novemberi programajánló

Az óraátállítással hivatalosan is elkezdődött a téli időszámítás, viszont az egyre hűvösödő időjárás ellenére is számos izgalmas programmal vár mindenkit a Napfény városa, Szeged.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail