Őszi családi programajánló

Október második hétvégéjén kerül sor a Szegedi Paprikashow és Chili Weekendre, melynek idén is a Széchenyi tér ad otthont. Az izgalmas programok mellett számos kézműves kiállító portékái közül válogathatunk és megkóstolhatunk megannyi finom (és csípős) falatot. A Füvészkertben október 14-én kerül sor a Tök Jó Napra, ...

XXIII. Őszi Kulturális Fesztivál

Az SZTE NKI Kulturális Iroda minden októberben megrendezi az Egyetem és Szeged város összművészeti fesztiválját, az Őszi Kulturális Fesztivált. A rendezvénysorozat célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkozhassanak be Szeged közönsége előtt.

Októberi programajánló

Beléptünk az ősz második hónapjában, viszont a hidegebb időjárás beköszöntével sem kell lemondanunk az izgalmas programokról, a Napfény városa ezúttal őszi napsugarakkal várja a látogatókat.

"Évmilliók urai - Élethű dinók Amerikából" című kiállítás

Az „Évmilliók urai – Élethű dinók Amerikából” című kiállítás július 14-től látogatható a Móra Ferenc Múzeumban.

HungaryCard 2018

Lepje meg magát és családját a 2018. évi Hungary Card – Magyar Turizmus Kártyával, mely számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön egy éven át.

Wellness-élmények Szegeden

Kapcsolódjon ki és töltődjön fel Szegeden a hideg téli napokon is! Igazi wellness-élményben lehet része fürdőinkben és szállodáinkban.
 
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail