VI. Szegedi Esküvői Kiállítás az Árkádban

2019. január 19-20. között újra megrendezésre kerül a Dél-Alföld egyik legszínvonalasabb esküvői kiállítása, immáron 6. alkalommal.

A Dömötör-torony titkai

Szeged belvárosának legrégebbi épített emléke szerényen meghúzódik a Dóm árnyékában, de nem marad láthatatlan az érdeklődők számára. A város életének néma szemtanúja, története tele van fordulatos eseményekkel, a fennmaradása kisebb fajta csoda. 2019. január 19.-én és 20.-án 11:40-kor egy-egy 30 perces bemutató keretében mesélnek a történetéről, körbejárjuk a bent rejtőző Aba-Novák freskó motívumait és felfedjük néhány titkát.

Fókuszban a szegedi hölgyek - városi séta és kiállítás

Állítólag Szegeden vannak a legszebb lányok, de az is lehet, hogy mindannyian boszorkányok. Egy biztos, hogy a szegedi hölgyek hol megbújva, hol nyíltan, de mindenképpen ott vannak a város köz- és tudományos életében, irodalmában, híradásaiban, mindennapjaiban. Legyenek akár legendásan szépek, akár tehetséges „kisinasok” vagy ...

Bäck Manci fotográfiái – kiállítás

A századelőn, a nagy avantgárd művészekkel, Moholy-Nagy Lászlóval, Gergely Sándorral egy időben élt Szegeden egy tehetséges, fiatal fotográfusnő, Bäck Manci.

HungaryCard 2019

Lepje meg magát és családját a 2019. évi Hungary Card – Magyar Turizmus Kártyával, mely számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön egy éven át.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail