Noir Hotel Szeged****

A Noir Hotel Szeged szívében helyezkedik el. A 17 szobás boutique hotelünk magas minőségű, gondosan kiválasztott bútorokkal berendezett szobái, maximálisan szolgálják vendégeink kényelmét. Külön nagy hangsúlyt fektettünk az ágymatracok kiválasztására, hogy a hozzánk érkezők pihenése teljes legyen.
A szálláshely egész területén ingyenes wifi hozzáférés biztosított.

A recepció nélküli “smart”/“okos” hotelben a szobákat telefonos applikáció segítségével foglalhatja le a vendég. Az applikáció bármilyen okostelefonon elérhető és könnyedén használható. Digitális felületen történik a be- és kicsekkolás, valamint a szállodába és a szobába való bejutás is.

A megszokott szállodai szobáknál gazdagabban berendezett apartmanjaink része egy étkezősarok, teljesen felszerelt konyhával. Nespresso kávéfőző, indukciós főzőlap, sütő/mikrosütő és beépített hűtő, valamint minőségi evőeszközök várják vendégeinket.
Fürdőszobáink tusolóval, hajszárítóval és piperecikkekkel vannak felszerelve.

A Noir Hotel csendes, jól megközelíthető helyen található, sétatávolságra Szeged látványosságaitól, így ajánljuk családoknak, akik pihenni érkeznek városunkba, azonban lokációja és kényelme miatt tökéletes helyszín üzleti utazáshoz vagy átutazók számára is.
Az autóval érkezőknek külön díj ellenében zárt parkolót biztosítunk.

Információk

6722 Szeged, Püspök utca 11/b
Tel.: +36-70/333-4999
info@noirhotel.hu
www.noirhotel.hu

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail