Tisza Gyöngye Apartmanok

Apartmanjaink a szegedi Belvárosi híd lábánál, a Partfürdőre nézve a Tisza partján találhatók. Kiváló elhelyezkedésük miatt belopják magukat vendégeink szívébe. Az erkélyekről idilli kilátás nyílik Szeged belvárosára, a Dómra és a Móra Ferenc Múzeumra. Pár perc séta távolságra található az Erzsébet Liget, mely kisállattal érkezők vagy sportolni vágyók számára kiváló helyszín. Állatbarát hely vagyunk, így a házi kedvenccel érkezőket is szívesen fogadjuk.

Apartmanházunk 2019 óta működik minden igényt kielégítő kényelemmel és felszereléssel, Szeged egyik legikonikusabb épületében, a Tisza Gyöngyében. Mindegyik apartmanban saját fürdőszoba és jól felszerelt konyha található, így hosszabb időre is komfortos. Télen padlófűtés, nyáron klíma szolgálja a ideális szobahőmérsékletet. Minden érkező vendéget egy welcome csomaggal várunk, friss ágyneműt és törölközőt készítünk be. Reggeli lehetőséget is biztosítunk a vendégeink számára, melyről telefonon vagy a helyszínen tudnak érdeklődni.

Apartmanházunkban érintésmentes, egyszerűen használható kódos bejutási rendszer működik, így a hozzánk érkezőknek csak egyetlen kódra van szükségük a bejutáshoz. A vendég nincs bejelentkezési időhöz kötve, érkezhet akár késő este is. Az apartmanház előtt, az utcán kamerával megfigyelt ingyenes parkolási lehetőség van. A vendégeink fizethetnek akár SZÉP kártyával is.

A Napfényfürdő Aquapolis mindössze 3 perc sétára található, melybe 10% kedvezményt tudunk biztosítani vendégeinknek (családi jegyre nem érvényesíthető). Minden évben az apartmanok közvetlen szomszédságában kerül megrendezésre a Deja Vu fesztivál és a Szegedi Ifjúsági Napok, vagyis a SZIN, így a nálunk megszálló vendégek az erkélyről nézhetik a nagyszínpadot. A Szegedi Szabadtéri játékok minden évben a legnépszerűbb kulturális eseménye Szegednek, mely mindössze 10 perc sétára található az apartmanjainktól. Az épületben továbbá helyet kapott a Szálka étterem, így vendégeinknek nem kell messzire menniük egy jó halászléért.

Információk

6726 Szeged, Közép kikötő sor 5
Tel.: +36-20/397-7733
tgy.apartmanok@gmail.com
www.tiszagyongyeapt.hu
szobaszám/férőhely: 13/68

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail