Események betöltése

« Összes Események

Edda Művek 50 – koncert

november 9. – 19:00 - 22:00

Ötven éve annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból jubileumi turnéra indult, melynek keretében 2024. november 9-én Szegeden, a Városi Sportcsarnokban lépnek fel.

Az elmúlt évtizedek során több millió eladott album, generációkon átívelő megannyi sláger, megszámlálhatatlan koncert itthon és a határon túl, Fonogram-életműdíj, szakmai díjak és kitüntetések köthetők a nevükhöz. A magyar zene egyik örök érvényű, megkerülhetetlen szereplői lettek, pályafutásuk során keményen megküzdöttek ezért a státuszért. Lelkesedésük és munkásságuk a mai napig nem hagyott alább, a zenei palettán stabil helyet foglalnak el, a közönség szeretetével övezve.

2024. november 9-én a Városi Sportcsarnokban egy hatalmas rock-ünnep lesz az ikonikus zenekarral, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!

Előzenekar: Pataky művek 19:00

Jegyek kaphatók online a lenti, onl-ine jegyvásárlás résznél megadott linken keresztül, személyesen az Interticket jegyirodáiban.

Információk:
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…
On-line jegyvásárlás: https://edda-muvek-50–szeg…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
november 9.
Időpont:
19:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Városi Sportcsarnok
Temesvári krt. 33.
Szeged, 6726 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62/549-972
Honlap:
http://www.szegedsport.hu/intezmenyek/varosi-sportcsarnok