A Apartman

APARTMAN ,A’ Szeged Újszeged városrészében található.
A három hálószobás apartman kialakításakor az elsődleges szempont volt, hogy a vendégek részére kényelmes, komfortos minden igényt kielégítő szolgáltatást biztosítsunk ahhoz, hogy Szeged város nevezetességeinek, gasztronómiai gyöngyszemeinek megismerése közben otthonos környezetben pihenhessék ki az élményekkel teli napok fáradalmait.
Az apartman a Napfényfürdő közelében helyezkedik el. A Napfényfürdő egészségügyi szolgáltatást is biztosít mozgásszervi megbetegedések panaszainak enyhítésére is. A szálláshely épületében lift található így a gyógyulni vágyó vendégek mozgása könnyített.
A szálláshely családbarát kényelmes elhelyezést tud biztosítani 3 külön bejáratú szobában több gyermekes családok részére is.

A szálláshely konyhája felszerelt: főzőlap, edények, evőeszköz, vízforraló, szendvicssütő, mikró, poharak, kávéfőző.
Korlátlan internet, wifi, TV a szálláshelyen adott.
Kapcsolat a vendégekkel
A vendégeket személyesen fogadja az apartman tulajdonosa érkezéskor. A vendégek magyar, angol, szerb, horvát nyelven a kellemes pihenéshez szükséges információkat, tanácsokat már érkezésükkor megkapják. A szálláshelyen tartózkodás ideje alatt szükség és igény szerint tartjuk a kapcsolatot a vendégekkel.

Információk

6726 Szeged, Vedres utca 14/A
Tel.: +36-30/945-7572
contact@apartmana.net
www.apartmana.net

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail