Barista Kávézó

Információk Nyitvatartás: H - P: 6.30-17.00 Szo-V: 7.00-13.00 6725 Szeged Boldog...

Sétálj velünk ősszel is!

Az ősz beköszöntével, a kellemes napsütésben, páratlan élmény felfedezni a város épületeit, megismerni a régmúlt idők és a jelen történeteit, rácsodálkozni rejtett kincseire.

Dorozsmai Tájház és a nagygazdaház

Szeged látnivalói közé tartozik a Dorozsmai Tájház és a nagygazdaház is. Szeged-Kiskundorozsmán egy hely, ahol eredeti környezetben, egy széles kapunyitással megtekinthetik a település népi és a „polgárias” jellegű tárgyi, szellemi kultúráját.  Mindezt egy telken, Szeged-Kiskundorozsma központjában, az ősi dorozsmai domb mellett.

Forza Italia Étterem és Pizzéria

Szeged belvárosában, a Kálvária sugárúton várja vendégeit, mediterrán hangulatú belső térrel.

Herman Ottó Kollégium

A kollégium Újszegeden, parkosított környezetben, az Erzsébet Liget szomszédságában épült. Az épület a belvárosból könnyedén megközelíthető a 72-es, a 71-es buszokkal, de a közelben járnak a 60, 60Y-os buszok, az 5-ös és a 7-es trolibuszok is.

Virág Cukrászda

Szegeden van egy régi, híres és nagyon közkedvelt hely: a Virág Cukrászda. Aki oda egyszer betér, az garantáltan nem felejti el és várja a következő alkalmat!

Keleti Porta

A Keleti porta Szeged-Tápé városrészének egyik kereskedelmi és szolgáltatási központ...

Adventi séta

Ahelyett, hogy messzi városok adventi fényeit csodálná, tartson velünk itthon, Szegeden egy esti sétára az ünnepi díszbe öltözött belvárosban.

Az art deco nyomában Szegeden

Sétánk során Szeged utcáit járva ennek a kevésbé ismert, különleges stílusnak a nyomába eredünk.

Tisza Hotel***

Az elegáns belvárosi Tisza Hotel Szeged főterén, a Széchenyi téren található. A régi romantikus filmek díszletét idéző szálloda, a XIX. század végén épült, és megőrizte különleges, századfordulói hangulatát. A szállodába lépve vendégeink egy elegáns hallba érkeznek.

Emlékkönyvtár látogatás

Pénteken kitárja kapuit a Somogyi-könyvtár kincseit őrző Emlékkönyvtár a látogatók előtt.